Halvat lennot

441 Flares 441 Flares ×

Kokosimme listan, josta löydät helposti kaikki netin halvat lennot. Useimmilta sivustoilta voit varata lennot yhdessä hotellin kanssa, ja saat usein alennusta hotellin hinnasta. Lennot maksetaan pääsääntöisesti luottokortilla varausvaiheessa. Jos tarvitset rahoitusta lentolippujen ostoa varten, voit hakea turvallisesti lainaa heti tilillesi netistä.

AirBaltic
AirBaltic on edullinen lentoyhtiö, jonka kautta löydät halpoja lentoja suosituimpiin kohteisiin lähinnä Euroopassa. Suomesta lähdettäessä välilasku tehdään yleensä Riikassa mutta matkustus on silti hyvin vaivatonta.
Katso AirBalticin lennot tästä

Momondo
Momondo on halpojen lentojen hakupalvelu, joka kerää lentoja yli 700 matkasivulta. Lentojen lisäksi sivuilla voi etsiä myös hotelleja ja vertailla autonvuokrauksen hintoja.
Katso Momondon lennot tästä

Norwegian
Norwegian on halpa ja luotettava lentoyhtiö, jonka kautta löydät edulliset lennot lukuisiin suosittuihin kohteisiin. Voit varata Norwegianilta myös hotellin tai kokonaisen lento+hotelli -paketin.
Katso Norwegianin lennot tästä

Seat24
Seat24:n kautta voit varata edulliset lennot yli 650 lentoyhtiön valikoimasta. Myös hotellin varaaminen samalla kertaa onnistuu.
Katso Seat24:n lennot tästä

Skyscanner
Skyscannerin sivuilla voit vertailla lentojen hintoja yli 1000:lta lentoyhtiöltä. Myös hotellien ja vuokra-autojen etsiminen on mahdollista.
Katso Skyscannerin lennot tästä

Supersaver
Supersaverin sivuilta löydät halpoja lentoja suosittuihin matkakohteisiin. Listattuna on yli 650 eri lentoyhtiön lentoja. Voit myös saada bonuspisteitä matkoistasi.
Katso Supersaverin lennot tästä

Travellink
Travellink kokoaa halpoja lentoja yli 500 lentoyhtiön valikoimista. Suosittuihin kohteisiin suuntautuvien lentojen lisäksi voit hakea myös hotelleja tai matkapaketteja.
Katso Travellinkin lennot tästä

441 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 441 Email -- 441 Flares ×